10 Durex Condooms Kopen Voor 1 Euro!
Naar de startpagina!10 condooms kopen voor 1 Euro!Waarom 10 Condooms voor 1 Euro?Wil je contact met ons opnemen?De algemene voorwaarden.Opzoek naar goede informatie over condooms en seksualiteit?

Je bent hier: Home > Visie

Waarom 10 Durex Condooms voor 1 Euro?


Onze visie is heel simpel: "Iedereen moet kunnen beschikken over kwalitatief goede condooms tegen een lage prijs. De prijs van een condoom mag geen invloed hebben op het aangaan van onbeschermde seks.".

Voor (met name) jongeren zijn condooms in twee opzichten lastig, namelijk:

  • De kosten van condooms zijn hoog;
  • Het kopen van condooms in de winkel is onplezierig.

Met het opzetten van de website 10condooms1euro.nl zijn wij er vanuit gegaan dat vooral deze twee punten moeten kunnen worden verbeterd. Vandaar dat wij condooms van het wereldmerk Durex in (zeer) grote aantallen aankopen, om zo de kostprijs per condoom erg laag te houden. Hierdoor kunnen wij de 10 Durex Condooms aanbieden voor 1 euro. Daarnaast versturen wij de condooms heel discreet en anoniem op naar het door de consument opgegeven adres. Op de enveloppe staat bijvoorbeeld geen bedrijfsnaam gedrukt! De condooms worden samen met de factuur en een gebruiksaanwijzing verzonden in een standaard witte vensterenveloppe. Wij proberen de bestelde Durex Condooms altijd, na betaling, binnen 2 werkdagen te leveren. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het langer duren. De korte leveringstermijn vinden wij belangrijk, omdat jongeren dan de kans hebben om bijvoorbeeld 2 dagen voor het weekend nog condooms te kunnen krijgen voor het desbetreffende weekend!

JA! Ik wil 10 Durex Glyder Ambassador Condooms voor slechts 1 euro + 1,35 euro verzendkosten!

Wel vragen wij aan de consument een vergoeding in de verzendkosten. Deze verzendkosten zijn uitsluitend bedoelt voor de postzegels, enveloppe, bijsluiter en afdruk van de factuur. In principe maakt 10condooms1euro.nl daarom dus ook geen winst op de verzendkosten. Iets wat bij vergelijkbare concepten vaak wel gebeurt!

Zoals elke onderneming wordt er natuurlijk wel winst gemaakt. Echter deze winst beperkt zich tot de kosten; welke wij hebben aan bijvoorbeeld personeel, inkoop zekerheid en mogelijke promotionele acties. Op het moment dat de Durex Condooms goedkoper door ons kunnen worden ingekocht, zal de prijs ook direct mee naar beneden gaan.

Zoals aan het begin is vermeld blijft onze visie dat iedereen over kwalitatief goede condooms tegen een lage prijs moet kunnen beschikken. Ook vinden wij het belangrijk dat dit gebeurt zonder (vervelende) reclames achteraf. Daarom garanderen wij ook dat wij na het versturen van de bestelling nooit meer contact opnemen met de consument voor promotionele doeleinden. Je hebt natuurlijk wel wat beters te doen ;) !


| Home | Bestellen | Visie | Contact | Voorwaarden | Links | Sitemap |
© 2009 10Condooms1Euro.nl. Een initiatief van Discreet-Condooms.nl, onderdeel van AllesIsOnline.nl.
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 02071454.
Alle rechten voorbehouden.

10 Condooms voor 1 Euro!