10 Durex Condooms Kopen Voor 1 Euro!
Naar de startpagina!10 condooms kopen voor 1 Euro!Waarom 10 Condooms voor 1 Euro?Wil je contact met ons opnemen?De algemene voorwaarden.Opzoek naar goede informatie over condooms en seksualiteit?

Je bent hier: Home > Algemene (Leverings-)Voorwaarden

Onze Algemene (Leverings-)Voorwaarden


Consument - Natuurlijk persoon die op de website 10condooms1euro.nl een bestelling heeft geplaatst.
10condooms1euro.nl - 10condooms1euro.nl is een onderdeel van AllesIsOnline.nl (www.allesisonline.nl) waarbij de consument zijn dan wel haar product(en) heeft besteld.
AllesIsOnline.nl / AllesIsOnline Webhosting - Vertegenwoordigend bedrijf, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 02071454.
Website - Hiermee wordt gesproken over de website www.10condooms1euro.nl, daar waar de bestelling is geplaatst.
Product - Condooms en mogelijke andere producten, zoals weergegeven op de website.
Bankoverschrijving - Het betalingssysteem waarmee de betalingen worden verricht (Bankoverschijving, PayPal, iDeal).

 1. Alle bestelling worden doorgaans binnen 2 werkdagen bezorgt bij de consument, geldend vanaf de eerst volgende werkdag na bestelling. Echter de consument kan hier geen rechten dan wel plichten aan verbinden of ontlenen.
 2. De genoemde prijzen zijn inclusief 19% BTW en verzendkosten.
 3. Alle betalingen, voor zover mogelijk en tenzij anders overeengekomen, worden uitgevoerd door de consument via Bankoverschrijving, PayPal, of iDeal.
 4. De consument betaalt direct via Bankoverschrijving aan AllesIsOnline.nl te Groningen. Na een succesvolle transactie via Bankoverschrijving zullen de producten zoals boven omschreven worden geleverd.
 5. De verpakking van de geleverde goederen kan anders zijn dan afgebeeld op de website.
 6. De consument gaat ermee akkoord dat AllesIsOnline.nl uit naam van 10condooms1euro.nl de automatische incasso's / betalingen uitvoerd, wanneer niet via Bankoverschrijving wordt betaald.
 7. 10condooms1euro.nl behoudt zich het recht voor de producten pas te versturen op het moment dat de automatische incasso / betaling is voltooid met goed resultaat (= betaald).
 8. Producten worden pas verstuurd na betaling.
 9. De consument is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van het product. Eventuele beschadigingen / claims, van welke soort dan ook, kunnen niet worden verhaald op 10condooms1euro.nl.
 10. De garantie op het product vervalt wanneer de consument het bijgesloten pakket met daar in het product opent. Eventuele ongeopende pakketten met daarin het product kunnen worden geretourneerd. Het volledige aankoopbedrag minus de verzendkosten en bankkosten (wanneer de bank van de consument zich buiten Nederland bevindt) zullen dan worden teruggeschreven op de bank- of girorekening van de consument.
 11. Wanneer de consument het product wil retourneren, dient de consument dit eerst te melden door contact met ons op te nemen.
 12. De maximale termijn waarin goederen kunnen worden geruild bedraagt twee (2) weken, met ingang van de factuurdatum.
 13. Consumenten die niet op tijd betalen kunnen na het termijn van twee (2) weken een herinnering ontvangen. Deze dient binnen twee (2) weken te worden voldaan. Mocht de consument na deze periode het op de factuur staande bedrag nog niet 100% hebben voldaan, dan zal de bestelling eenzijdig door 10condooms1euro.nl worden geannuleerd.
 14. Deze algemene (leverings-) voorwaarden kunnen op elke moment, zonder voorafgaande kennisgeving, worden gewijzigt door 10condooms1euro.nl.
 15. Het is mogelijk dat 10condooms1euro.nl gegevens van de consument opslaat in een database. Deze gegevens, samen met de persoonsgegevens van de consument, zullen nooit aan derden worden verkocht. Wel zal 10condooms1euro.nl de (persoons-)gegevens openstellen aan de daartoe tot de Nederlandse Wet gemachtigde personen cq. instanties (politie / ministeries / veiligheidsdiensten / enzovoorts) wanneer daartoe wordt verzocht middels een gerechtelijk schrijven.
 16. Ook van toepassing zijn de algemene voorwaarden van AllesIsOnline Webhosting. Deze kunt u vinden op http://www.allesisonline.nl/webhosting/av.php.
 17. Bij het bestellen van het product geeft u aan op de hoogte te zijn van deze algemene voorwaarden en geeft u tevens aan hier akkoord mee te gaan.
JA! Ik wil 10 Durex Glyder Ambassador Condooms voor slechts 1 euro + 1,35 euro verzendkosten!

| Home | Bestellen | Visie | Contact | Voorwaarden | Links | Sitemap |
© 2009 10Condooms1Euro.nl. Een initiatief van Discreet-Condooms.nl, onderdeel van AllesIsOnline.nl.
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder dossiernummer 02071454.
Alle rechten voorbehouden.

10 Condooms voor 1 Euro!